Belastingadvies
Het portaal voor belastingadvies in Drenthe

   
 


 

  MENU

Belastingadvies Drenthe

Home Contact  
 
Belastingadvies Groningen
Belastingadvies Friesland
Belastingadvies Drenthe
Belastingadvies Overijssel
Belastingadvies Gelderland
Belastingadvies Flevoland
Belastingadvies Noord Holland
Belastingadvies Zuid Holland
Belastingadvies Utrecht
Belastingadvies Zeeland
Belastingadvies Noord Brabant
Belastingadvies Limburg
 
Belastingadvies linkpartners
 
 
Adverteer op Belastingadvies Overzicht
   
Nijsingh en Nieborg accountants  
Nijsingh en Nieborg accountants is een nationaal opererend accountantskantoor met een regionaal karakter. De cliŽnten bestaan hoofdzakelijk uit het Midden- en kleinbedrijf. Echter ook de industrie, de landbouw en de vrije beroepen maken gebruik van de diensten van Nijsingh en Nieborg. Het kantoor bestaat uit dynamische enthousiaste medewerk(st)ers, die voor u klaar staan voor uiteenlopende administratieve en fiscale diensten.

On-line verbindingen
Snel en efficiŽnt handelen is noodzaak voor iedere ondernemer. Met directe on-line computerverbindingen naar de belastingdienst en klanten spelen wij daar optimaal op in. Mede hierdoor levert onze organisatie accuraat werk en zijn we ook in staat om snel te reageren op bijvoorbeeld belastingaanslagen.
 

Freuling en Kooi belastingkantoor  
De vele soorten belasting die in Nederland geheven worden staan vermeld in de belastingwetgeving. Om op de hoogte te blijven van deze wetgeving is een constante bijscholing noodzakelijk.

Wij zorgen ervoor dat onze fiscale kennis up to date is. Met deze kennis adviseren en begeleiden we onze klanten op een zodanige manier dat er een maximale belastingbesparing genoten wordt zonder dat dit tot problemen leidt.

Mocht het desondanks toch gebeuren dat bezwaar of beroep noodzakelijk wordt, dan zullen wij deze voor u aantekenen. Dit gaat eventueel in samenwerking met een fiscaal jurist die ook juridische assistentie kan verlenen.
 
Adbeco Groep  

De Adbeco Groep is opgericht in 1989 en beschikt inmiddels over meerdere vestigingen in Noord-Nederland. Zij kan terugvallen op een ruime groep van medewerkers. De groep omvat verschillende disciplines, zoals accountancy, administratie, automatisering en advies, waaronder belasting-, subsidie-, organisatie- en juridisch advies. De financiele administratie is de achilleshiel van uw bedrijf. Niet altijd heeft u daarvoor voldoende of de juiste mensen in huis. Adbeco biedt u de helpende hand bij uw loonadministratie, de samenstelling van uw jaarrekening of bij uw volledige boekhouding.

Ook is het mogelijk personeel bij u te detacheren. Ook op organisatorisch, fiscaal of juridisch gebied hebben wij de kennis en kunde in huis. Een andere belangrijke dienst van Adbeco is subsidieadvies. U wenst meer dan een advies? Adbeco begeleidt met u het vervolgtraject.
 

Gibo Groep Groningen/Drenthe  
De bewoners van het noordoostelijke deel van Nederland zijn van huis uit gewend om de zaken zelf te regelen. Ondanks vele
pogingen van de landelijke politiek om de economie in deze regio naar model van de ‘rest van Nederland’ te ontwikkelen, is het Noordoostelijk deel van Nederland erg ‘op zichzelf’. Deze instelling past goed bij de manier waarop de mensen van de GIBO Groep regionaal en lokaal kunnen bepalen hoe ze werken.

De GIBO regio Groningen/Drenthe is direct betrokken bij nieuwe initiatieven en helpen ondernemers graag bij de verdere uitbouw van het bedrijf. Zo werken we nauw samen met de kamer van koophandel om ondernemers adequaat en correct van informatie te voorzien. In de agrarische sector werken we met het oog op de informatievoorziening nauw samen met de NAJK.

Regio Groningen/Drenthe is actief in de regio met het aanbieden van bijeenkomsten voor agrarische ondernemers en MKB’ers. Daarnaast sponsoren we onder andere voetbalvereniging FC Emmen, BV Veendam en FC Groningen.

 
   

Belastingadvies Overzicht  

 Het portaal voor belastingkantoren in Drenthe