Belastingadvies
Het portaal voor belastingadvies in Friesland

   
 


 

  MENU

Belastingadvies Friesland

Home Contact  
 
Belastingadvies Groningen
Belastingadvies Friesland
Belastingadvies Drenthe
Belastingadvies Overijssel
Belastingadvies Gelderland
Belastingadvies Flevoland
Belastingadvies Noord Holland
Belastingadvies Zuid Holland
Belastingadvies Utrecht
Belastingadvies Zeeland
Belastingadvies Noord Brabant
Belastingadvies Limburg
 
Belastingadvies linkpartners
 
 
Adverteer op Belastingadvies Overzicht

 

   
Smids en Schakel belastingadvies  
Belasting betalen is een noodzakelijk kwaad. En al wil de Belastingdienst ons anders doen geloven, de wijzigingen in het belastingstelsel maken het allemaal niet makkelijker. Wij wel. Wij zorgen dat u met uw aangifte geen Euro teveel betaalt en adviseren u glashelder over de meest complexe fiscale vraagstukken.
 
Aangiften met een optimale belastingdruk
Onze aangiftemedewerkers verzorgen al uw belastingaangiften zoals uw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting e.d. Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld loonbelasting, omzetbelasting, overdrachtsbelasting, successie- en schenkingsrecht. Onze specialisten richten het vizier voortdurend op één ding: de optimale belastingdruk voor u en u onderneming.

Gedetailleerde fiscale advisering
Tussen de startfase, de staking en liquidatie van een onderneming kan van alles gebeuren. Omzetting naar een andere bedrijfsvorm, fusie of splitsing, herstructurering, samenwerking met andere bedrijven, overdracht aan derden of bedrijfsopvolging zijn slechts voorbeelden op dit gebied. Overal in deze cyclus steekt de fiscaliteit nadrukkelijk de kop op. Onze fiscalisten zoeken steeds gericht naar de fiscale oplossing die bij u past. Daarbij bepaalt u in welke mate rekening wordt gehouden met eventuele sociale aspecten die aan de orde zijn. Het spreekt vanzelf dat u op onze experts ook een beroep kunt doen voor het opstellen of beoordelen van overeenkomsten en akten. Met oog voor detail omzeilen zij daarbij alle valkuilen, waarbij uw wensen niet uit het oog worden verloren.
 
Gibo Groep accountants en adviseurs  
Belastingen; voor de meeste ondernemers en particulieren niet hun grootste hobby. Maar voor de belastingspecialisten van de GIBO Groep wel! Zij verdiepen zich voor u in de voortdurend veranderende belastingwetgeving. Zij kunnen u daardoor optimaal adviseren en al uw vragen beantwoorden. Zo zorgen zij ervoor dat u niet teveel belasting betaalt en zich volledig kunt richting op uw hobby: ondernemen!
 
Meer dan aangiften alleen
Ondernemers uit diverse branches, maar ook particulieren maken al jarenlang gebruik van onze diensten. Niet alleen bij het opstellen van aangiften of de afhandeling van bezwaarschriften. Maar bijvoorbeeld ook bij het oplossen van fiscaal gecompliceerde vraagstukken. Zonodig voeren onze belastingadviseurs onderhandelingen met de belastingdienst voor u.

Door onze regionale spreiding zijn onze adviseurs goed op de hoogte van wat zich in uw regio afspeelt. Daardoor zijn zij in staat u, vanuit een persoonlijke benadering, optimaal te adviseren.

Breder perspectief
De belastingadviseurs van de GIBO Groep hebben een toonaangevende positie op belastinggebied verworven. Als de situatie daarom vraagt kunnen zij onze eigen juristen, bedrijfskundigen en/of accountants inschakelen, zodat zij ook andere aspecten in hun advies kunnen meenemen.
 
Van der Veen & Kromhout  
Van der Veen & Kromhout is een onafhankelijke maatschap, met vestigingen in Drachten, Gorredijk en Joure. De 120 medewerkers ondersteunen een breed klantenbestand uit het midden- en kleinbedrijf, de vrije beroepen en de non-profit sector. Maar ook de regionale situatie kennen ze door en door.

Van der Veen & Kromhout heeft alle specialisten in huis: accountants, fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen en automatiseringsexperts. Jaarrekening, salarisadministratie, belastingaangifte, investeringsplannen? Uw vaste contactpersoon bij Van der Veen & Kromhout kent uw branche en uw bedrijf door en door. Hij begrijpt wat u beweegt en verplaatst zich moeiteloos in uw situatie - efficient en plezierig.
 
   

Belastingadvies Overzicht  

 Het portaal voor belastingkantoren in Friesland