Belastingadvies
Het portaal voor belastingadvies in Gelderland

   
 


 

  MENU

Belastingadvies Gelderland

Home Contact  
 
Belastingadvies Groningen
Belastingadvies Friesland
Belastingadvies Drenthe
Belastingadvies Overijssel
Belastingadvies Gelderland
Belastingadvies Flevoland
Belastingadvies Noord Holland
Belastingadvies Zuid Holland
Belastingadvies Utrecht
Belastingadvies Zeeland
Belastingadvies Noord Brabant
Belastingadvies Limburg
 
Belastingadvies linkpartners
 
 
Adverteer op Belastingadvies Overzicht
   
Elgema Belastingadvies  

Hebt u een aangiftebiljet Inkomstenbelasting ontvangen of gaat u aangifte doen?
Dan vult Elgema Advies dit snel, juist en tegen een aantrekkelijk bedrag voor u in.
De volgende diensten voeren wij voor u uit:

* Aangifte Inkomstenbelasting
* Verzoek Voorlopige Teruggaaf
* Verzoek tot Middeling

Daarnaast schrijven wij ook uw Bezwaarschrift, indien u bezwaar wilt aantekenen tegen een aanslag.

Elgema Advies verzorgt uw aangifte. Deze dienst wordt aan alle particulieren in Nederland aangeboden (behalve particulieren met winst uit onderneming).

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw persoonlijke en inkomenssituatie dienen we eerst een persoonlijk of telefonisch gesprek met u te voeren.

Hierbij nemen we, samen met u, enkele persoonlijke en inkomensgegevens door. Dit, om er zeker van te zijn dat uw aangifte zo voordelig mogelijk uitkomt en dat er geen gegevens worden vergeten.

U ontvangt, na de verwerking van uw aangifte, een schriftelijk resultaat. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit resultaat, dan kunt u deze te allen tijde stellen.

Wilt u een afspraak maken voor het invullen van uw belastingaangifte? Neem dan contact op met Elgema Advies: 038-8500890

 

Barneveld Schevers  

Barneveld Schevers is een landelijk werkende adviesorganisatie. Sinds de start in 1970 richten wij ons op de specifieke doelgroepen het notariaat, de advocatuur en het MKB. Dat eist een geheel eigen mentaliteit, gebaseerd op absolute betrokkenheid. Vanuit het specialisme is een originele aanpak ontwikkeld die gericht is op de ondernemer.

Brede dienstverlening
Vanwege de specifieke vaardigheden zijn onze adviseurs in staat full service te verlenen en verder te gaan dan de traditionele accountancy en fiscale dienstverlening. Zij zijn van vele markten thuis en als persoonlijk adviseur in staat een breed scala aan diensten te verlenen. Zakelijk en prive. Met hulp van uw financiele coach bent u in staat uw zaken goed te regelen, voor nu en op de langere termijn.

Barneveld Schevers kan u, kort samengevat, van dienst zijn op velerlei terrein. Onder meer op het gebied van:
- accountancy
- boekhouding online (communicator)
- fiscaal
- financiele planning
- ondernemingsplan
- prognoseadvies
- salarisadministratie

 

Van Welie Accountants  

Van Welie Accountants in Harderwijk is een centraal in het land gelegen accountantskantoor met in haar cliŽntenkring ondernemingen in het
midden- en kleinbedrijf waaronder zzp’ers maar is ook de specialist voor arts en apotheker, andere vrije beroepsbeoefenaren en non-profit instellingen. Het kantoor heeft cliŽnten door het hele land.

Bij dit niet te grote kantoor is persoonlijke betrokkenheid ook bij de kleinere ondernemer belangrijk, maar daarnaast de kwaliteit van de dienstverlening. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met een team van accountants, fiscaal en civiel juristen, P&O deskundigen en pensioenadviseurs.

Naast de reguliere diensten zoals accountantscontrole, samenstellen en beoordelen van jaarstukken, verzorgen van de financiŽle en loonadministratie, belastingaangifte en fiscale advisering behoren zo ook advisering en begeleiding bij fusie en overname, financiŽle planning en subsidies tot onze vakgebieden. Zodat het kantoor u alles kan bieden, maar wel tegen redelijke tarieven.
Eventueel kunnen vaste prijsafspraken worden overeengekomen.

Voor startende ondernemers organiseren wij periodiek een vrijblijvend, kosteloos spreekuur met de accountant of de belastingadviseur.

Praktische begeleiding en op de praktijk gerichte adviezen staan bij ons centraal. Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief met u meedenken en samen met u zorgen voor een goede financiŽle administratie en bedrijfsstructuur zijn voorbeelden van onze werkwijze van ondersteuning aan u.

Van Welie Accountants: uw accountant, belastingadviseur en juridisch adviseur. Wij staan niet alleen in Harderwijk en de Veluwe maar in het hele land voor u klaar!

   

Belastingadvies Overzicht  

 Het portaal voor belastingkantoren in Gelderland