Belastingadvies Overzicht

 

Belastingadvies
Het portaal voor belastingadvies in Groningen

   
 


 

  MENU

Belastingadvies Groningen

Home Contact  
 
Belastingadvies Groningen
Belastingadvies Friesland
Belastingadvies Drenthe
Belastingadvies Overijssel
Belastingadvies Gelderland
Belastingadvies Flevoland
Belastingadvies Noord Holland
Belastingadvies Zuid Holland
Belastingadvies Utrecht
Belastingadvies Zeeland
Belastingadvies Noord Brabant
Belastingadvies Limburg
 
Belastingadvies linkpartners
 
 
Adverteer op Belastingadvies Overzicht
   
Accountantskantoor J. Klip  
Accountantskantoor J. Klip is sinds mei 1948 actief en staat tegenwoordig onder leiding van dhr. J. Klip.

Het kantoor is werkzaam in het Midden en Kleinbedrijf en in de Agrarische sector en werkt voor alle voorkomende rechtsvormen en eenmanszaken. De klanten bevinden zich zowel in de stad als in de provincie Groningen.

Accountantskantoor J. Klip is sinds de oprichting behoorlijk gegroeid. Met 7 werknemers behoort het echter nog steeds tot die kantoren, die kleinschalig genoeg zijn voor een persoonlijke en laagdrempelige aanpak. Bij Accountantskantoor J. Klip kunt u dan ook zonder afspraak binnenstappen. Uw auto kunt u dan gratis parkeren met een bezoekers parkeerkaart.
 
Plas & Bossinade  

Bij de afdeling fiscaal recht van Plas & Bossinade zijn vier advocaten-belastingkundigen werkzaam. De afdeling fiscaal recht biedt onze cliŽnten een zeer specifieke vorm van dienstverlening. Twee disciplines worden gebundeld: advocatuur en fiscaliteit. Hierdoor is het mogelijk over enge fiscale grenzen heen te kijken en de implicaties van belastingtechnische vraagstukken in hun volledige juridische context te beoordelen.

De afdeling fiscaal recht werkt op basis van het aan advocaten toekomend wettelijk verschoningsrecht. Niet alleen vertrouwen, maar ook gegarandeerde geheimhouding is daardoor een kernbegrip in de relatie met de cliŽnt. De advocaat-belastingkundige biedt hiermee een extra dimensie in vergelijking met bijvoorbeeld belastingadviseurs en accountants.


De fiscale wetgeving is complex en continu aan veranderingen onderhevig, ook internationaal. Door de afdeling fiscaal recht worden deze ontwikkelingen nauwlettend gevolgd. Middels een internationaal kennis- en relatiebestand is de afdeling in staat om ook in grensoverschrijdende aangelegenheden optimaal te adviseren en te begeleiden.
 
Bazuin & Sterenborg  
Bazuin & Sterenborg richt zich op ondernemers uit het midden en klein bedrijf en de medische- en agrarische sector. Zij kennen ons als betrokken, eerlijk en pro-actief. Als een klankbord op bedrijfseconomisch en fiscaal vlak.

Enthousiast en integer. Bazuin & Sterenborg is een jong en gedreven team. Ons enthousiasme brengt ons dicht bij onze klanten. Dit in combinatie met onze integriteit maakt ons voor veel klanten een vaste sparringpartner waar het gaat om het beoordelen van nieuwe kansen, mogelijkheden en bedreigingen.
 
Bazuin & Sterenborg verzorgt voor haar klanten een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van accountancy, administratie en fiscaliteit. Door een platte organisatie en korte lijnen tussen onze specialisaties kunnen wij onze klanten adviseren over alle financieel-economische aspecten van hun onderneming.

Daarnaast leveren wij praktijkondersteuning aan collega-ondernemingen op fiscaal gebied.
 
Administratiekantoor Kuipers BV  
Sinds 1990 zijn wij gevestigd in de stad Groningen. Ons sterk groeiende cliŽntenbestand bestaat uit kleine en middelgrote bedrijven, instellingen en particulieren.

Wij bieden onze cliŽnten een uitgebreid dienstenpakket, welke bestaat uit:
∑ verwerken van financiŽle administraties
∑ opstellen van jaarrekeningen, tussenrapportages en begrotingen
∑ opstellen van fiscale aangiften
∑ verzorgen van loonadministraties
∑ startersbegeleiding
∑ financieringsbegeleiding
∑ advisering bij aankoop en verkoop
∑ automatiseringsbegeleiding
 
 
Ook voor online dienstverlening ben u bij ons op het juiste adres!

Kwaliteit en continuÔteit zijn belangrijke kenmerken voor onze organisatie. Deze worden gewaarborgd door nauwe samenwerking met een gerenommeerd accountantskantoor en het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).
   

Belastingadvies Overzicht  

 Het portaal voor belastingkantoren in Groningen