Belastingadvies
Het portaal voor belastingadvies in Noord Holland

   
 


 

  MENU

Belastingadvies Noord Holland

Home Contact  
 
Belastingadvies Groningen
Belastingadvies Friesland
Belastingadvies Drenthe
Belastingadvies Overijssel
Belastingadvies Gelderland
Belastingadvies Flevoland
Belastingadvies Noord Holland
Belastingadvies Zuid Holland
Belastingadvies Utrecht
Belastingadvies Zeeland
Belastingadvies Noord Brabant
Belastingadvies Limburg
 
Belastingadvies linkpartners
 
 
Adverteer op Belastingadvies Overzicht
   
Accountantskantoor Hoogland  

Een goede accountant doet mr dan alleen controleren, beoordelen, samenstellen, administreren en belastingaangiften verzorgen. Die denkt met u mee als u uw onderneming opzet en uitbreidt. Die adviseert u spontaan als hij dat nodig acht. Die houdt u een spiegel voor en waarschuwt als hij denkt dat de koers bijgesteld moet worden. Kortom, een goede accountant is een onmisbare sparringpartner voor de ondernemer.

Accountantskantoor Hoogland is graag ook w sparringpartner. Wij zijn in 1966 gestart en hebben een uitstekende naam opgebouwd in de regio. Vele bedrijven en vrije beroepsbeoefenaren - van eenmanszaken tot grote ondernemingen, uit allerlei sectoren - kloppen bij ons aan voor administratieve en fiscale bijstand. Als middelgroot accountantskantoor bieden wij onze relaties niet alleen deskundige, maar ook persoonlijke en laagdrempelige ondersteuning.

 

GT Bunck Belastingadviseurs  
Voor optimale advisering aan onze clienten met betrekking tot fiscale aangelegenheden, is - naast grondige kennis van de ondernemingen van de opdrachtgevers - voortdurende bijscholing op het terrein van het steeds veranderende belastingstelsel essentieel.

GT Bunck is aangesloten bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs. Gezien de eis van permanente educatie die deze organisatie aan haar leden stelt, kunnen onze cli�nten erop vertrouwen dat onze belastingadviseurs hun kennis op niveau houden.

Onze belastingadviseurs verzorgen onder andere de volgende diensten:
-     Fiscale aangiften;
-     Advisering omtrent bedrijfsopvolging;
-     Advisering omtrent rechtsvorm (wijziging);
-     Advisering omtrent gouden handdrukken;
-     Advisering bij  verkoop of overname van ondernemingen;
-     Estate planning.

 

Den Daas Belastingzaken  
Vanuit een sfeervol negentiende-eeuws pand in Haarlem draagt Den Daas Belastingzaken zorg voor uw administratie en fiscale zaken. U kunt rekenen op deskundige adviseurs met ruime ervaring op fiscaal gebied.
Opgericht in de jaren tachtig door Jan den Daas staat ons kantoor sinds negen jaar onder leiding van zijn zoon Rutger den Daas. Binnen ons kantoor wordt op professionele en tegelijkertijd informele wijze gewerkt. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en openheid staan hierbij voorop.

U bent van harte welkom om kennis te maken met onze adviseurs en werkwijze. De deur van ons kantoor staat altijd voor u open. Voor een vrijblijvend gesprek, fiscaal advies of ondersteuning bij een bezwaarprocedure.

Kennis van w zaken
Kennis van zaken leidt tot de beste adviezen en een optimaal resultaat. Het gaat echter niet alleen om kennis van algemene zaken. Nog belangrijker is onze kennis van w zaken. Door in gesprek te gaan n blijven doorgronden wij uw behoeften, problemen en ambities. Dit kan alleen wanneer sprake is van wederzijds vertrouwen.
Het opbouwen van een vertrouwensrelatie begint bij open en eerlijke communicatie en flexibele en professionele dienstverlening. Ook zijn vakbekwame en betrokken adviseurs die zich volledig voor u inzetten en op creatieve wijze met u meedenken essentieel.
Daar staat Den Daas Belastingzaken voor. Maar wij weten ook dat vertrouwen er niet zomaar is. Dat moet je verdienen. En dr ligt voor ons de uitdaging.

 

   

Belastingadvies Overzicht  

 Het portaal voor belastingkantoren in Noord Holland